Termékek

Viszza a termékekhez

 

GT08 izzólámpa égető berendezés

Az izzólámpa égető berendezés izzólámpák égetésére, azok jellemző paramétereinek meghatározására, széleskörű extrém beállítások melletti vizsgálatára, a vizsgálati eredmények gyűjtésére szolgál. Alkalmazásával lehetőség nyílik egyedi fizikai tulajdonságok vizsgálati feltételeinek elvégzésére, ugyanmakkor tartós égetése, idegenáru ellenőrzésére is előnyösen használható. A berendezésre jellemző az egyedi rendszer felépítés és felhasználóbarát szoftver szolgáltatások.

A berendezés számítógép vezérelt és moduláris felépítésű egységeket tartalmaz, amely teljes kiépítésben 64 db izzólámpa egyidejű vizsgálatát teszi lehetővé. A viszonylag nagy lámpaszám a gazdaságos mérések elvégzését biztosítja. A lámpák kezelése egyedileg történik, így akár a lámpahelyek számával azonos számú lámpatípus párhuzamos működtetését teszi lehetővé. Minden lámpahely akár egyedi értékekkel paraméterezhető, nincs lámpacsoportokra korlátozva a paraméterek különbözősége. Széles értékhatárok között változtatható a különböző lámpatípusoknak megfelelő táplálás. A berendezés lehetővé teszi az izzólámpák folyamatos és impulzusos táplálását, továbbá a két izzószálas lámpák vizsgálatát. Az egyedi beállítások lehetősége biztosítja a leggyakoribb izzólámpák megbízhatósági vizsgálatának elvégzését, a vizsgálati folyamat felügyeletét, a paraméterek értékeinek adatgyűjtését. A tartós égetés paraméterei széles határok között programozható módon állíthatók be. A berendezés alkalmas a paraméterek beállítása mellett a mérési jellemzők és értékek megjelenítésére, üzemmódok, állapotok kijelzésére.

Felhasználóbarát szoftver megoldások mellett, mintaprogramok segítik a berendezés használatának, programozásának megismerését.

Részegységek

A GT08 izzólámpa égető berendezés specifikációja