A DeMaS Kft. 1991-ben alakult az 1982. óta az elektronikai tervezés, gyártás és szolgáltatás területén működő Tesztárs Kft. és MIKROTESZT Kisszövetkezet utódaként. Szakembereink elsősorban az ipari méréstechnika területén tevékenykednek.

Telephelyünk Budapesten van, a munkavégzéshez szükséges körülményeink és eszközeink jók. Dolgozóink döntő többsége műszaki felsőfokú képesítéssel rendelkezik, fejlesztési munkáink során egyedi és kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező berendezéseket, és komplex rendszereket hozunk létre az elektronika, ezen belül az informatika, a mérés és a számítástechnika területén.

A feladataink nagy részében nemcsak berendezés tervezést és szállítást végzünk, hanem komplex feladatmegoldást - rendszerterv, tervezés, továbbfejlesztés, kivitelezés, telepítés, karbantartás, javítás - is vállalunk.

Fejlesztéseinket CAD, CAM rendszerek segítik, gyakorlottak vagyunk a számítógépes mérési-, vezérlési adatfeldolgozási feladatok megoldásában. Saját fejlesztésű berendezéseink működnek rugalmas ipari gyártórendszerekben és önálló készülékenként. Kis sorozatok esetén gyártást is végzünk, a berendezés komplexitásától és méretétől függően. Saját és idegen berendezések telepítését, karbantartását és javítását egyaránt végezzük.

Megbízóink köre változatos, így referenciaként több hazai és külföldi helyen tudjuk termékeinket, illetve munkáinkat bemutatni.

Cégünk ma is folyamatosan bővíti tevékenységét. Tapasztalataink birtokában szolgáltatásaink körét is bővítjük, melyhez külföldi és belföldi kooperációt egyaránt igénybe veszünk. A DeMaS kft. Jelenleg az alábbi területeken tevékenykedik.

 • Speciális tápegységek fejlesztése és gyártása (nagyfeszültségű, nagyteljesítményű, széles bemenő-feszültségtartományról működő tápegységek)

 • Az ipari méréstechnika és automatizálás - különös tekintettel a roncsolásmentes anyagvizsgálatokra

 • Vákuumtechnológiai berendezések fejlesztése

  • Táp- és vezérlőberendezések

  • Magnetron források

  • Elektronsugaras gőzölők

  • Plazmatechnológia

 • Nagytávolságú adatátviteli rendszerek és hálózatok kialakítása, mérése, felügyelete